Våra tjänster

Mer än bara markarbete i Göteborg

Markarbete är enbart en del av de tjänster vi erbjuder. Vår ambition är att täcka in så många områden som möjligt. Det ger dig som kund en tryggare väg fram till målet. Många tjänster går in i varandra och genom att anlita oss för exempelvis både markarbete och för att bygga den pool du drömt om så sparar du både tid och pengar. Vi kapar mellanhänderna, vilket gör att projekten effektiviseras och att dina kostnader i slutändan blir lägre.

Samtidigt så tummar vi aldrig på kvaliteten. Vem som helst kan genomföra ett markarbete på kort tid, men få klarar av att leverera ett högkvalitativt jobb på ett effektivt sätt. Vi har den kapaciteten, något som många av våra tidigare kunder gärna vittnar om.

markarbete

Ett urval av våra tjänster

Att vi kan erbjuda så många olika tjänster - och har denna breda kunskap och kompetens - gör oss till ett självklart val för dig som kund och vi ser fram emot att höra från dig redan idag.

Vad behöver du hjälp med? Här följer några exempel på tjänster som du kan kontakta oss för:

  • Bygga hus. Vi har olika kompetenser i vårt team och detta möjliggör att vi kan ta oss an större projekt enligt totalentreprenad. Ska du bygga hus i Göteborg så kan vi sköta allt från markarbete, gjutning av platta och vidare hela vägen till dess att huset är rest och besiktigat.

  • Murning. Vi murar allt från mindre trappor vidare till att ringa- och rama in en tomt med en större mur. Vi gör detta med fokus på detaljerna och med en målsättning i att lämna över ett jobb som håller för en lång, lång tid framöver.

  • L-stöd. Har åren varit mindre skonsamma mot den mur som finns på din tomt? Vi kan räta upp den och ge stadga genom att gjuta ett L-stöd i betong. Ett L-stöd garanterar säkerhet, men själva processen med att gjuta kräver både precision och erfarenhet. Vi lämnar alltid ifrån oss perfekta lösningar som skräddarsys efter dina behov och yttre förutsättningar.

  • Vinterväghållning. Du behöver inte ta en kostsam investering i maskiner som hjälper dig att hålla efter i samband med snö och vinterlag. Vi sköter gärna den biten åt dig. Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar dig och dina behov.

  • Pooler. Drömmer du om en pool? Vi kan hjälpa dig att gräva- och färdigställa pooler av alla storlekar, former och modeller. Det spelar ingen roll vilken typ av pool du drömmer om - vi har kapaciteten och kunskapen för att göra verklighet av din dröm.

  • Plattsättning. En plattsättning kräver kunskap, rätt verktyg och en förmåga att tänka utanför boxen. Oavsett om du vill anlägga en mindre gång eller är i behov av att sätta plattor på en större yta så kan vi hjälpa dig. Vi är gärna med och hjälper till mer planeringen, lyssnar in på dina önskemål och skräddarsyr en lösning som passar både dig och husets övriga stil. Plattsättning kräver kreativitet och en förmåga att tänka lite utanför den vanliga boxen. Gör man det så skapas unika, personliga lösningar.

  • Dränering. Vi kan dränera i samband med nybyggnationer och även vid befintliga hus. Vi utgår alltid från yttre förutsättningar och sätter ihop en plan som därefter följs till punkt och pricka. En dränering är ett måste för att huset ska klara sig från vatten- och fuktangrepp. Vår vana och kunskap gör oss till ett bra alternativ. Vi kommer gärna hem och gör en riskbedömning i ditt hem och ser om en dränering behöver genomföras - och i så fall, till vilket pris.
Ett komplett byggföretag