Om oss

Ett litet bolag med stort hjärta

Välkommen till det lilla bolaget med det stora hjärtat. Vi startade vår verksamhet med målet att skapa en effektivitet och service som vi själva saknade som beställare.

När en kund vänder sig till oss ska vi kunna leverera tjänster till konkurrenskraftigt pris. Företag alla storlekar ska kunna få tjänster utförda med hög standard, service och leveranssäkerhet.

Vi har stor och bred kompetens inom markarbeten och anläggningsprojekt och stor erfarenhet av transporter med lastbil. Vi har en vass maskinpark som hjälper oss att utföra de flesta projekt, små som stora. Med hjälp av duktig personal och pålitliga samarbetspartners kan erbjuda service och kvalitet genom hela processen.  

Vi sätter kunden i första rummet

Hur når man nya kunder? Den frågan ställer sig de allra flesta företag i Sverige. Många verkar emellertid inte ha kommit fram till samma svar som vi har gjort. Enligt oss finns det några punkter som gör att kunderna hellre väljer oss framför en konkurrent:

  • Vi sätter kunden i centrum. Oavsett vad vi anlitas för - och oavsett storlek på projektet - så ska beställaren känna delaktighet. Delaktighet gör trygghet. Ingen fråga är för liten, för stor eller för dum för att ställas. Vi jobbar aktivt med att kunderna ska vara inkluderade i projektet och genom att öppna för en dialog så skapas en större trygghet. Det leder till att kunden återkommer och står beredd att rekommendera oss vidare. Ringar på vattnet - idag har vi massor av referenser som potentiella kunder mer än gärna får kontakta.

  • Hårt arbete. Ingen rekommenderar en trevlig firma om jobbet varit undermåligt. Vi vet att detaljerna är avgörande och på våra projekt förekommer inget fusk. Samma höga krav har vi så klart när det kommer till material. Vi använder enbart utrustning och material av bästa kvalitet och detta är ingenting som vi kompromissar med. I kombination med utbildning, erfarenhet och kompetens så kan vi alltid lämna högkvalitativa jobb bakom oss.

  • Vi ger oss inte. Ibland stöter man på problem. I samband med ett markarbete så kan det dölja sig oväntade - och ovälkomna - överraskningar under jorden. Vi hittar alltid en lösning på sådana problem och vi ger oss aldrig. Problem är bara ett annat ord för utmaningar.

  • Trivsel och teamwork. Vi är ett sammansvetsat team som har lång vana av att arbeta tillsammans. Vi har roligt och vi trivs med varandra. Det ger arbetsglädje och det leder i sin tur till bättre jobb. Allt detta syns för dig som kund: du får ett effektivare och mer prisvärt jobb utfört om du låter oss sköta det. Vårt team står alltid redo att hugga in!

markarbete vid husbygge i göteborg

Din byggentreprenör i Göteborg